Spenst gjenåpner 15.juni

Spenst gjenåpner 15.juni

Vi gleder oss til å se deg igjen på trening!

Vi har innført nye og viktige smittevernsrutiner for at du skal oppleve trygg trening hos oss når vi gjennåpner senteret fra 15. juni.


Du vil se oppslag på senteret og vi ber deg om å hjelpe oss å følge disse. Dette innebærer først og fremst å vaske hendene regelmessig og rengjøre alt utstyr du benytter på trening. Alle fasiliteter vil være åpent som normalt, bortsett fra barnepass som holdes stengt. 

Dersom du ikke har behov for å benytte deg av garderobe oppfordrer vi deg til å komme ferdig skiftet til trening og dusje hjemme. Dersom du ønsker å trene på tidspunkt med mindre folk vil vi anbefale deg å unngå den travleste perioden mellom kl. 17-19 på hverdager.

Det er satt opp hygienestasjon ved inngangen. Alle våre medlemmer må vaske eller rengjøre hendene med antibac ved ankomst. Toaletter er åpne slik at du også har tilgang til god håndhygiene under treningen. I tillegg til at du hjelper til med å vaske utstyret du tar i etter bruk, har vi selvfølgelig også oppgradert våre renholdsrutiner, og følger alle retningslinjer gitt av Folkehelseinstituttet for å gi deg TRYGG trening.

Dersom du er i en risikogruppe og er usikker på om du kan trene ber vi deg ta kontakt med oss for veiledning.

NØKKELKORT

Du vil kunne trene med samme åpningstider som før, 05:00 - 23:45. Dersom vi opplever at smittevernregler ikke følges utenfor bemannet resepsjonstid, vil vi måtte revurdere åpningstider og redusere tilgang med nøkkelkort. Men dersom vi alle sammen følger smittevernregler vil vi kunne opprettholde trygg trening. 

HVA GJØR VI?

Rent senter
Treningssenteret er nedvasket og klargjort i henhold til Folkehelseinstituttets anbefaling. Våre nye vaskerutiner er innført slik at du skal føle deg trygg når du er hos oss. Det legges spesielt vekt på alle berøringsflater og treningsutstyr.


Trygg trening
Vi følger Folkehelseinstituttets råd og veiledning. Vi har derfor økt avstanden mellom styrke- og/eller kondisjonsmaskinene og tilpasset vår gruppetimeplan etter nye standarder.


Oppdatert smittevernkunnskap
Våre ansatte er lært opp i smittevern for sikker og trygg trening hos oss.

HVA GJØR DU?

Kom frisk
Føler du deg dårlig eller har luftveissymptomer ber vi deg om å holde deg hjemme. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri.

Vask hendene
Alle våre medlemmer må vaske eller rengjøre hendene sine med antibakk ved ankomst.

Følg våre smittevernsregler
Vi setter stor pris på at du følger våre anvisninger. Din innsats gjør en forskjell.

Informasjon om ditt medlemskap

Vi ønsker igjen å takke for all støtte vi har fått i denne utfordrende og spesielle perioden, det betyr mye for oss. Takk til alle dere som valgte å la trekket gå som normalt. Vi er fast bestemt på å gjøre vårt ytterste for å gi knallgode treningsopplevelser i tiden som kommer.

Det har vært en lettelse å få lov til å åpne senteret igjen og vi gleder oss masse til å ta fatt på sommerens aktiviteter og timeplan sammen med dere.

-Vennlig hilsen alle oss i Spenst Florø-<< Tilbake
Spenst Florø
Hestenesgata
6900 Florø
Tlf. 45 96 63 68
E-post post@spenstfloro.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern