Alle må ta ansvar for

Alle må ta ansvar for "trygg trening"

Nå er vi godt i gang med sesongen og vi er overlykkelige for å få lov til å holde treningssenteret åpent. Og ikke minst å kunne tilby våre fantastiske medlemmer "trening for alle", både gruppetimer innendørs/utendørs og ikke minst egentrening i studio. 


Men for at vi skal kunne fortsette å tilby dere dette fantastiske treningstilbudet, er vi faktisk avhengige av at dere også følger pålagte retningslinjer i forhold til smittevern. Vi har valgt å gi dere muligheten til å vise at sammen skaper vi trygg og smittefri trening. Risikoen for å måtte stenge for nøkkelkort er dessverre stor, og vi vurderer fortløpende om vi kan holde senteret åpent etter bemannet resepsjonstid. Løsningen er enklere enn du tror. Alle som trener må rydde og vaske absolutt alt utstyr man benytter seg av på treningen. Dersom alle følger dette vil vi kunne holde senteret åpent fra klokken 05:00 - 24:00. Dette vil også bidra til å fordele spreke og glade treningsentusiaster utover hele dagen, slik at vi unngår mye folk på samme tid. Spenst foretar kontroller på at dette blir overholdt, også utenfor bemannet resepsjonstid.

Vær så snill å følge alle retningslinjer som vi har informert om, vask og rydd alt utstyr som du har brukt. Antibac stasjoner finner dere overalt på senteret, det vil også bli plassert ekstra antibac flasker ved inngangspartiet som du kan ta med deg rundt på senteret. 

Spenstig hilsen, daglig leder << Tilbake
Spenst Florø
Hestenesgata
6900 Florø
Tlf. 45 96 63 68
E-post post@spenstfloro.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern