Florø Kiropraktorsenter

Florø Kiropraktorsenter


Florø Kiropraktorsenter - din kiropraktor i Florø

Kiropraktoren er definert som en helseprofesjon som befatter seg med diagnostikk, behandling og forebygging av biomekanisk feilfunksjon i bevegelsesapparatet.

Som primærkontakt gir kiropraktoren en faglig vurdering gjennom konsultasjon og undersøkelse. Undersøkelse inkluderer medisinsk, nevrologisk og ortopedisk undersøkelse.

Hva gjør vi?

Behandlingsformer innebærer spesifikk manipulasjon av ledd samt andre manuelle teknikker for muskulatur og bløtvev i hele bevegelsesapparatet (rygg, nakke, ledd, sene og muskler i armer og bein). I tillegg ligger fokuset på forebyggende øvelser for stabilitet og holdning, samt råd og veiledning relatert til kosthold og ernæring.
Kiropraktoren utøver også leddmanipulasjon, som er en svært effektiv teknikk for å korrigere feilfunksjon i bevegelsesapparatet.

Om oss

Florø Kiropraktorsenter åpnet høsten 2012. Vi holder til i lokalet på Sunnfjord Medisinske senter, samt i eget behandlingsrom på Spenst Florø hver torsdag ettermiddag. Her tilbyr vi også rehabilitering og opptrening.

For bestilling av time:
Tlf. 401 65 801

www.florokiropraktorsenter.no


Spenst Florø
Hestenesgata
6900 Florø
Tlf. 45 96 63 68
E-post post@spenstfloro.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern