Filosofi

Filosofi

Det er enkelt å trene

Dagens treningssenter minner ikke mye om åttiårenes helsestudio. Treningsapparatene er designet, utviklet og produsert av spesialister. Spesialister på anatomi, fysiologi. Tunge baseøvelser med frie vekter har vært bakgrunnen for å utvikle tilpassede spesialapparater som lar kroppen din jobbe i sin optimale bane (kurve). De frie vektene er fremdeles tilstede, og for mange er dette optimalt med tanke på naturlig utførelse av kroppens bevegelsesmønster - og for å engasjere støttemuskulatur. For andre ligger hovedbruken i apparatene som lar deg isolere den enkelte muskelgruppe. Dette gjør det mulig å trene med liten risiko for skader.

Variasjon i treningen er viktig for kroppen
Cardio fitness (kondisjonsapparater): Stepmaskiner, tredemøller, spesialsykler, gir gode muligheter for kondisjonstrening, man bestemmer selv tempoet og lengde på økten.

Treningssenteret er et sosialt samlingssted
med et bredt gruppetreningstilbud. Stikkord for salaktiviteter hos Spenst er: Lek deg sprek. Variasjon fra det enkle lette til hardere og mer avansert trening. (se timebeskrivelse)

Mulighet for mangfoldig trening.
Spenst treningssenter gir muligheten for mangfoldig trening. Både når det gjelder styrke og kondisjon. Kyndige instruktører tilrettelegger treningen for deg, og følger opp din utvikling. Du velger selv startnivået. 

Spenst Florø
Hestenesgata
6900 Florø
Tlf. 45 96 63 68
E-post post@spenstfloro.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern