Spenst Bedrift

Bedriftsavtale


Rabbatert pris på trening til dine ansatte

Ta kontakt for å få på plass en bedriftavtale med Spenst. Dine ansatte får trene til rabbatert pris.

Leie av sal og instruktør

Bedriften kan leie en av våre instruktører/Personlige Trenere til å holde en gruppetime i Spenst sine lokaler. Vi har også store lokaler som kan leies ved til dømes foredrag etc

Vi kommer ut til bedriften.

En gang i uken/annenhver uke og gjennomfører et enkelt treningsprogram som er tilrettelagt behovet til bedriften. Dette tar maks 25/30 min, uten behov for skift før og etter.

Ønsker du et tilbud på trening til din bedrift, ta kontakt med: anja.grondal@spenst.no

 


Spenst på jobben


Hva er Spenst på jobben?

Fysisk aktive medarbeidere er fornøyde medarbeidere!

Ethvert tilbud – enten innendørs eller utendørs – skreddersys sammen med kunden, alt avhengig av hva kunden ønsker, treningslokaler, evt. tilgjengelig utstyr, deltagernes nivå og treningsmål.

Hvordan kan Spenst hjelpe din bedrift?

Spenst på jobben kan bidra ved å skreddersy et treningstilbud som passer nettopp for din bedrift og dine medarbeidere. I en inaktiv arbeidsdag vil det være viktig å komme opp av kontorstolen, for eksempel ved motivasjon fra våre trenere. I tillegg er det mer enn gunstig å legge til andre treningsopplegg som ivaretar din bedrifts ønske om å holde medarbeiderne i god form og gi et godt tilbud som samsvarer med dette.

Vi tilbyr også kroppsanalyse og tester av arbeidstakere om bedriften ønsker dette. Slik kan bedriften få rapport som dokumenterer fremgang og de positive helsegevinstene av samarbeidet. Vi nytter Inbody 720 som er en av markedets mest presise. Les mer om Inbody her.

Kontakt oss

Ønsker du mer info eller booke avtale til din bedrift send en e-post til anja.grondal@spenst.no


Spenst Florø
Hestenesgata
6900 Florø
Tlf. 45 96 63 68
E-post post@spenstfloro.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern